• Veilig online betalen

  • Verzending maandag, woensdag en vrijdag

  • Gratis verzending boven €50,- (NL) en € 100,- (BE)

  • Klantbeoordeling:

    8,9


INTRODUCTIE

De Olienoot is ontstaan uit een familiebedrijf met import en export bedrijven van noten en zuidvruchten. We zijn begonnen op de markt, eerst met kramen en later met een verkoopwagen. In de loop der jaren is De Olienoot flink gegroeid. Inmiddels hebben wij een webshop en 2 moderne verkoopwagens rond rijden in de omgeving van Eindhoven en sinds januari 2017 zijn wij ook 3 dagen in de week te vinden op de markt in Maastricht. Eveneens hebben wij een eigen chocolaterie, pelpinda branderij en diverse droogrooster ovens, zodat wij u te allen tijde kunnen voorzien van gegarandeerd verse en smaakvolle producten.


BEDRIJFS GEGEVENS

De Olienoot, Wilgenlaan 8, 2969 BT Oud Alblas

BTW nummer: 851.375.029.B01

KvK nummer: 54620260 


CONTACT

Voor vragen kunt u bellen of WhatsAppen naar 06-13779300. U kunt ook het contact formulier invullen http://www.deolienoot.nl/contacts.


VERZENDING

Bestellingen die voor 15:00 geplaatst zijn, worden de maandag/woensdag/vrijdag erop verzonden. Mocht het zo zijn dat u uw bestelling sneller nodig hebt, laat het ons weten, dan doen wij ons best uw bestelling sneller te verzenden. Houdt u er rekening mee dat als u via bankoverschrijving betaald, het enkele dagen kan duren voordat uw betaling binnen is. Wij verzenden onze pakketten via Onbezorgd Bezorgd of PostNL. Voor Nederlandse bestellingen geldt dat de verzendkosten gratis zijn bij een bestelling van € 50,00 of meer. Bij bestellingen onder de € 50,00 betaald u € 5,00 verzendkosten. Voor Belgische bestellingen geldt dat de verzendkosten gratis zijn bij bestelling  van € 100,00 of meer. Bij bestellingen van € 50,00 tot € 100,00 zijn de verzendkosten € 5,00 en bij bestellingen onder de € 50,00 zijn de verzendkosten € 10,00.


BETALING

Uw bestelling bij De Olienoot dient u vooraf te voldoen. Dit kan via iDeal (NL), MisterCash (BE), credit card of bankoverschrijving. Houdt u er rekening mee dat de betaling via bankoverschrijving enkele dagen kan duren. Uw bestelling zal verzonden worden zodra de betaling binnen is.


VERPAKKING

Doordat wij al onze producten zelf verpakken, kunnen wij de versheid garanderen, echter daardoor kunnen wij niet uitsluiten dat al onze producten ook sporen kunnen bevatten van andere producten in ons assortiment. Wij hebben diverse verpakkingen waarin wij onze producten verpakken. Dat varieert van plastic bakjes tot ingesealde zakken en glazen potten. Wij verpakken alles met de grootste zorg.

Om uw producten ook thuis langer vers te houden, adviseren wij u om alles te bewaren in een goed afsluitbaar bakje. Wij raden u af blikken te gebruiken in verband met de hygiëne.


VERSHEID

Om u van de meest verse noten te kunnen voorzien, branden, roosteren en verpakken wij alle noten zelf. Ook de chocolade artikelen, veelal van echte Callebaut chocolade, maken en verpakken wij zelf in onze eigen chocolaterie. Eveneens maken wij zelf heerlijke pindakazen en notenpasta`s zonder toegevoegde suikers of zout.   

Wij werken uitsluitend met verse producten. De Olienoot heeft kwaliteit erg hoog in het vaandel staan!